Διαστάσεις προσλαμβάνει υπόθεση ξυλοδαρμού γυναίκας από τον σύντροφο της στην Πάφο το πρωί της Κυριακής στο μπαλκόνι του σπιτιού τους.

Το ζευγάρι είναι Βούλγαροι πολίτες ενώ ο ξυλοδαρμός σε κοινή θέα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία, με την Αστυνομία να εξδίδει ένταλμα σύλληψης κατά του δράστη, ο οποίος καταζητείται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως φαίνεται και στο οπτικό υλικό που βιντεοσκόπησε πολίτης, ο δράστης χτυπά βάναυσα με χέρια και πόδια τη σύντροφο του, που βρίσκεται στο πάτωμα προσπαθώντας να προφυλαχθεί, ενώ χτυπήματα δέχεται και ο σκύλος που δείχνει να προσπαθεί να προφυλάξει τη γυναίκα.

Το περιστατικό οικογενειακής βίας διαδραματίσθηκε σε πολυκατοικία σε κεντρικό σημείο της Κάτω Πάφου και καταγγέλθηκε αμέσως από αυτόπτες μάρτυρες στην Αστυνομία, ενώ σχετική καταγγελία έκανε στη συνέχεια και η παθούσα.

Το βίντεο σύμφωνα με το philenews στάληκε μάλιστα και στην Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Πάφου όπου η 28χρονη γυναίκα είχε μεταφερθεί με τη βοήθεια γειτόνων της σε κακή κατάσταση και κρατήθηκε για νοσηλεία. Το θύμα του ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι ο 27χρονος σύντροφος της την ξυλοκόπησε νωρίς, το πρωί λόγω προσωπικών διαφορών, όπως ανέφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Αστυνομία προχώρησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης κατά του συντρόφου της, ο οποίος δεν εντοπίστηκε στο διαμέρισμα και καταζητείται.

Στο θέμα έχουν επέμβει και φιλοζωικές οργανώσεις και πολίτες, λόγω της κακομεταχείρισης και του ζώου, εκτός από τη γυναίκα από πλευράς του δράστη του ξυλοδαρμού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης