Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο που ανήρτησε στο youtube η Emily Letts και στο οποίο- ούτε λίγο ούτε πολύ- καταγράφεται η διαδικασία της άμβλωσης στην οποία υποβλήθηκε.

Η κοπέλα είναι σύμβουλος σε ζητήματα αμβλώσεων, εργάζεται στο Cherry Hill Women’s Center στο New Jersey και θεώρησε πως μέσα από το βίντεό της, χιλιάδες γυναίκες στον κόσμο θα έβρισκαν συμπαραστάτη, αν χρειαζόταν να πάρουν μια τόσο δύσκολη απόφαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήθελα να τους δείξω πως δεν τρομακτικό», τόνισε η ίδια, σημειώνοντας ταυτόχρονα πως παρά το γεγονός ότι η θέση της είναι αυτή της συμβούλου, δεν έπαιρνε ούτε καν η ίδια τα κατάλληλα μέτρα αντισύλληψης, με αποτέλεσμα τον περασμένο Νοέμβριο να μείνει έγκυος.

Μέσα στο τριών λεπτών και 18 δευτερολέπτων βίντεο η ίδια μιλά για την ιστορία της και στη συνέχεια υποβάλλεται σε άμβλωση, διατηρώντας τις αισθήσεις της.

Η διαδικασία έρχεται εις πέρας με τοπική αναισθησία και έτσι βλέπουμε τις αντιδράσεις της νεαρής σε πλάνο που καλύπτει μόνο το πάνω μέρος του σώματός της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις η διαδικασία τελειώνει η Emily αναφωνεί: «Τελείωσα. Yay!», ωστόσο τονίζει πως δε θέλει οι υπόλοιπες γυναίκες να παραδειγματιστούν από εκείνη, απλά να μην νιώσουν πως είναι κακές μητέρες, γυναίκες ή άνθρωποι σε περίπτωση που εκείνες έρθουν στη θέση της. «Δεν είσαι μόνη. Είμαι εδώ για σένα», σχολιάζει η 25χρονη κοπέλα, ολοκληρώνοντας το διαδικτυακό της μήνυμα. 

Επιμέλεια: Κλειώ Μπετσάκου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης