Ο Ρώσος YouTuber ReeFlay παρουσίαζε επανειλημμένα στο κανάλι του τον βασανισμό της φίλης του. Ωστόσο, η τελευταία παρόμοια δοκιμασία έληξε με τον θάνατο της Βαλεντίνα και του αγέννητου μωρού της.

Η έγκυος γυναίκα πάγωσε μέχρι θανάτου στο μπαλκόνι, ενώ οι φίλοι της παρακολουθούσαν τον αργό θάνατό της μέσω ζωντανής ροής στο ίντερνετ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή το αδιανόητο έγκλημα, συνέβη στη Ρωσία, όπως αναφέρει η Βρετανική «Sun» που κάνει αναφορά στη ρωσική ιστοσελίδα μέσων ενημέρωσης «Baza». Ο YouTuber ReeFlay, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι ο Stanislav Reshetnikov και του οποίου το κανάλι ακολουθούν χιλιάδες συνδρομητές, κλείδωσε τη φίλη του Valentina Grigoryeva, η οποία φορούσε μόνο εσώρουχα στο μπαλκόνι, σε πολική θερμοκρασία.

Οι θεατές πλήρωσαν για τα βασανιστήρια

Ενθουσιασμένος από το διαδικτυακό κοινό του, δεν άφησε την Valentina Grigoryeva, η οποία ήταν στα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης, να μπει μέσα στο σπίτι παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις. Ένας θεατής λέγεται ότι πλήρωσε περίπου 900 ευρώ για να παρατείνει τη βία. Στο παρελθόν, ο 30χρονος είχε ανεβάσει επανειλημμένα βίντεο στα οποία βασάνιζε τη φίλη του, την χτυπούσε, την πρόσβαλε, ή την ψέκαζε με πιπέρι στο πρόσωπο. Αυτή τη φορά, ενώ το κοινό απολάμβανε το θανάσιμο σόου, ο Ρώσος ενδιαφέρθηκε για τη φίλη του που πάγωνε μετά από ώρες. «Παιδιά, είναι χωρίς παλμό. Είναι χλωμή. Δεν αναπνέει», λέει ο ReeFlay στους θεατές του ενώ η κάμερα συνέχιζε να λειτουργεί. Η ζωντανή ροή ήταν ακόμα ενεργή όταν οι γιατροί, έφθασαν για να βεβαιώσουν τον θάνατο της νεαρής γυναίκας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Stanislav Reshetnikov συνελήφθη από την αστυνομία, μόλις αποδείχθηκε ότι η Βαλεντίνα και το αγέννητο μωρό της πέθαναν από υποθερμία. Ο YouTuber αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης δύο ετών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης