Δεκάδες πτήσεις ακυρώθηκαν το Σάββατο και περισσότερες από 30 πραγματοποιήθηκαν με καθυστερήσεις λόγω των σφοδρών χιονοπτώσεων που σαρώνουν τη Μόσχα, σύμφωνα με τον ιστότοπο Yandex, τον οποίο επικαλούνται τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Σύμφωνα με την πηγή αυτή, 13 πτήσεις ακυρώθηκαν και άλλες 34 καθυστέρησαν το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στα τρία μεγαλύτερα αεροδρόμια της ρωσικής πρωτεύουσας (Σερεμέτιεβο, Ντομοντέντοβο και Βνούκοβο).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αρχές, τις οποίες επικαλούνται τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, καταμέτρησαν εξάλλου στην περιφέρεια της Μόσχας δέκα τροχαία ατυχήματα λόγω του χιονιού. Σε δύο από αυτά ενεπλάκησαν αντίστοιχα 12 και 50 αυτοκίνητα. Ένας άνθρωπος τραυματίστηκε.

Το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων εξέδωσε προειδοποίηση ότι το Σαββατοκύριακο αναμένεται επιδείνωση των καιρικών συνθηκών στη Μόσχα και την περιφέρειά της με νέες χιονοπτώσεις, χιονοθύελλες και ισχυρούς ανέμους.

Την αποψινή νύχτα Σαββάτου προς Κυριακή, η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ -11 και -6 βαθμών Κελσίου στη Μόσχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης