O Denis Degtyarev προέβη σε μια κίνηση που συγκίνησε τους απανταχού φιλόζωους.

Ο Denis Degtyarev

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Όταν αντίκρισε ένα αβοήθητο γατάκι στη μέση κεντρικού δρόμου ταχείας κυκλοφορίας στο Καλίνινγκραντ της Ρωσίας, δεν το σκέφτηκε στιγμή. Με κίνδυνο να προκαλέσει τροχαίο ατύχημα, σταμάτησε στην άκρη του δρόμου το αυτοκίνητο και αφού βγήκε από αυτό, μάζεψε από το οδόστρωμα το γατάκι και το πήρε σπίτι του. Δεν αδιαφόρησε. Δεν σκέφτηκε ότι κάποιος άλλος θα σταματήσει για να το μαζέψει…
Σύμφωνα με δημοσίευμα στο kaliningrad.kp.ru, ο 43χρονος Denis ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις πως το γατάκι ήταν τόσο μικρό, που δεν μπορούσε να επιβιώσει μόνο του. Αφού το φιλοξένησε προσωρινά στο σπίτι του, μαζί με τα παιδιά του κατάφερε να του βρει μια μόνιμη οικογένεια.

Το συγκινητικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου και έχει κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας έντονη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Σας ευχαριστώ που δεν μείνατε αδιάφορος» έγραψε χρήστης του διαδικτύου, ο οποίος εξέφρασε και την απογοήτευσή του για τη στάση των διερχόμενων οδηγών που συνέχισαν την πορεία τους.

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης