Η συναυλία που ο Αντρέα Μποτσέλι έδωσε ολομόναχος, την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών, στον άδειο καθεδρικό ναό του Μιλάνου κατέρριψε κάθε ρεκόρ και είναι πλέον η συναυλία κλασικής μουσικής με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στο YouTube.

Η διάρκειας 25 λεπτών συναυλία του διάσημου Ιταλού τενόρου, υπό τον τίτλο “Music for Hope”, που μεταδόθηκε ζωντανά μέσω livestreaming, προσέλκυσε τον ενδιαφέρον έως και 2,8 και πλέον εκατομμυρίων ταυτόχρονων θεατών, το μεγαλύτερο ταυτόχρονο κοινό για ένα live stream κλασικής μουσικής στην ιστορία του YouTube, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βίντεο συγκέντρωσε πάνω από 28 εκατομμύρια views από ολόκληρο τον πλανήτη τις πρώτες 24 ώρες, που ανέβηκε, ενώ έως σήμερα το πρωί είχε φθάσει τις 35 εκατομμύρια προβολές.

Ο Μποτσέλι, που ερμήνευσε μια συλλογή θρησκευτικών ύμνων, αριών όπερας και μια εκδοχή του “Amazing Grace”, είπε ότι ήθελε να δώσει αυτή τη συναυλία προκειμένου να φέρει κοντά τους ανθρώπους που είναι απομονωμένοι ο ένας από τον άλλο κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης