Η Πολωνία ανακοίνωσε νέο ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων κορωνοϊού σήμερα (4.280), καθώς και ρεκόρ θανάτων (76), σύμφωνα με τον λογαριασμό στο Twitter του Υπουργείου Υγείας της χώρας.

Νωρίτερα σήμερα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βάλντεμαρ Κράσκα επιβεβαίωσε μιλώντας στον κρατικό ραδιοφωνικό σταθμό ότι η πρωτεύουσα Βαρσοβία θα προστεθεί στον κατάλογο των περιοχών όπου ισχύουν επιπλέον περιοριστικά μέτρα λόγω του αυξημένου αριθμού κρουσμάτων Covid-19.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνολικά στην Πολωνία, μια χώρα 38 εκατομμυρίων κατοίκων, έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής 111.599 κρούσματα κορωνοϊού και 2.867 θάνατοι.

Στο μεταξύ στη Σλοβακία ανακοινώθηκαν 1.037 νέα κρούσματα κορωνοϊού το προηγούμενο 24ωρο, ο μεγαλύτερος αριθμός από τότε που η επιδημία εμφανίστηκε στη χώρα, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Ίγκορ Μάτοβιτς. «Ας είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, σας παρακαλώ» έγραψε ο Μάτοβιτς σε ανάρτησή του στο Facebook.

Η κυβέρνηση της Σλοβακίας ενέκρινε νέα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid- 19 και ενέκρινε την 1η Οκτωβρίου την κήρυξη της χώρας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης