H Μέρι Κέι Λετουρνό, η πρώην δασκάλα του Σιάτλ, η οποία βρέθηκε στη δίνη ενός από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα των ΗΠΑ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών από καρκίνο.

Η γυναίκα, είχε προκαλέσει τεράστιο σκάνδαλο το 1996 όταν η ερωτική της ιστορία με τον 12χρονο μαθητή της είχε αποκαλυφθεί. Όπως αναφέρει το CNN, την είδηση επιβεβαίωσε ο πρώην δικηγόρος της. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν αποπλάνησε τον 12χρονο Βίλι, η Λετουρνό ήταν παντρεμένη και είχε τέσσερα παιδιά. Ο σύζυγός της ζήτησε διαζύγιο και έφυγε στην Αλάσκα με τα παιδιά τους.

Ένα χρόνο μετά, το 1997, η Λετουρνό, γέννησε το πρώτο της παιδί με τον Βίλι, ενώ βρισκόταν εκτός φυλακής με εγγύηση, περιμένοντας να δικαστεί. Στη δίκη της, παραδέχτηκε την ενοχή της και καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση, ενώ της επέβαλαν να υποβληθεί σε ψυχολογική θεραπεία, ενδεδειγμένη για άτομα που διαπράττουν σεξουαλικά εγκλήματα. Η ίδια παραδέχτηκε τον βιασμό του 12χρονου τότε μαθητή της, ενώ η ίδια ήταν 34 ετών.

Δύο εβδομάδες μετά την αποφυλάκισή της, η αμετανόητη δασκάλα πιάστηκε επ’ αυτοφώρω για παραβίαση των όρων της αναστολής της, ενώ έκανε σεξ σε αυτοκίνητο με τον πρώην μαθητή της και καταδικάστηκε εκ νέου σε επτά χρόνια φυλάκιση. Γέννησε το δεύτερό της παιδί με τον Βίλι μέσα στη φυλακή.

To 2004, αποφυλακίστηκε από τη Γυναικεία Φυλακή της Ουάσινγκτον και ένα χρόνο μετά, παντρεύτηκε τον Βίλι σε μια μεγάλη τελετή. Ωστόσο, 12 χρόνια μετά το γάμο τους, οι δυο τους υπέβαλαν αίτηση διαζυγίου το 2017.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης