Ένοπλος άνοιξε πυρ σε σχολείο στην Άγκυρα - Ένας τραυματίας

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020, 12:08
Ένοπλος άνοιξε πυρ σε σχολείο στην Άγκυρα - Ένας τραυματίας

Άνδρας εισέβαλε σε γυμνάσιο στην Άγκυρα και άνοιξε πυρ τραυματίζοντας τον διευθυντή και σκορπίζοντας τον πανικό στη γύρω περιοχή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τη Hurriyet, o δράστης, που στη συνέχεια φέρεται να προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο, είναι ο Μουράτ Εκιντζί, υπάλληλος του σχολείου.

Ο άνδρας αυτός επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του τον διευθυντή του Γυμνασίου Martyr Velit Bekdaş, Σεραφετίν Αλί Γκιουρουλέρ, και μετά από κάποια ώρα έντονης λογομαχίας έβγαλε όπλο και τον πυροβόλησε.

Μόλις ακούστηκε ο πυροβολισμός, το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου απομάκρυνε τους μαθητές από τους χώρους του. Όταν έφτασε στο σημείο η αστυνομία, ο δράστης αρνήθηκε να παραδοθεί και φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε.


Τόσο ο διευθυντής όσο και ο δράστης μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Το θύμα της επίθεσης φέρεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο παρά τον σοβαρό τραυματισμό του, ενώ ο επίδοξος αυτόχειρας παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Με ανακοίνωσή τους, οι τοπικές Αρχές διαβεβαίωσαν ότι κανένας μαθητής δεν έπαθε το παραμικρό και ανακοίνωσαν ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες του περιστατικού.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020, 12:11