Πανικός στον αέρα με πιλότο που λιποθύμησε στο πιλοτήριο στη γραμμή Νιούκαστλ – Λάρνακα.

Ο πιλότος επιβατικής πτήσης της αεροπορικής εταιρείας Thomson λιποθύμησε στο πιλοτήριο και «έπρεπε να μείνει ξαπλωμένος» σε όλη τη διάρκεια της πτήσης, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να γίνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Σόφιας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το περιστατικό επιβεβαίωσε στη «The Sun» η αεροπορική εταιρεία αναφέροντας: «Επιβεβαιώνουμε ότι λόγω αδιαθεσίας ενός πιλότου ελήφθη απόφαση να γίνει εκτροπή της πτήσης Newcastle – Λάρνακα το προηγούμενο βράδυ».

Επιβάτης, τον οποίο επικαλείται η αγγλική εφημερίδα, δήλωσε πως είδε τον πιλότο να κείτεται αναίσθητος στο πάτωμα, ενώ λίγο πριν είδε πανικόβλητο το πλήρωμα να σπεύδει προς το πιλοτήριο με μάσκες οξυγόνου!

«Ήταν τρομακτικό. Κοίταξα μέσα στο πιλοτήριο και υπήρχε καφές χυμένος στο πάτωμα και ένας τύπος να είναι λιπόθυμος» ανέφερε χαρακτηριστικά ένας επιβάτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλοί ήταν οι επιβαίνοντες που δήλωσαν ότι ήταν έντρομοι, καθώς το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν ήταν ότι πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μετά την προσγείωσή τους οι επιβάτες δεν είχαν την οποιαδήποτε πληροφόρηση για το τι θα συνέβαινε με την πτήση τους και τη μετάβασή τους στην Κύπρο, επί πολλές ώρες. Κατήγγειλαν, μάλιστα, ότι αφέθηκαν μέσα στο κρύο έξω από το αεροδρόμιο της Σόφιας, πριν τελικά οδηγηθούν από τους υπευθύνους της εταιρείας σε ξενοδοχεία, καθότι δεν υπήρχε άμεσα διαθέσιμο αεροσκάφος για εκ νέου αναχώρησή τους με προορισμό την Κύπρο.

Η εταιρεία ευχαρίστησε τους επιβάτες για την υπομονή τους, τονίζοντας ότι προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των επιβατών και του πληρώματος.

Πηγή: The Sun

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης