Πα-τέρας σέρνει από τα μαλλιά την κόρη του μέσα σε σούπερ μάρκετ

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016, 17:52
Πα-τέρας σέρνει από τα μαλλιά την κόρη του μέσα σε σούπερ μάρκετ
​Οργή έχουν προκαλέσει φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και απεικονίζουν έναν «πατέρα» να σέρνει από τα... μαλλιά την κόρη του μέσα σε σούπερ μάρκετ του Κλίβελαντ.

Τις φωτογραφίες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Έρικα Μπερτς, μητέρα και η ίδια, η οποία έκπληκτη είδε να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια της η κακοποίηση του μικρού κοριτσιού.

Μάλιστα, όπως έγραψε, άκουγε το κοριτσάκι να εκλιπαρεί τον πατέρα της να την αφήσει, λέγοντάς του «σε παρακαλώ σταμάτα. Υπόσχομαι να μη το ξανακάνω. Σε παρακαλώ σταμάτα».

Εκείνος πάλι, ατάραχος συνέχισε να σέρνει το καρότσι, γύρω από το χερούλι του οποίου είχε τυλίξει τα μαλλιά του παιδιού.

Όταν η Έρικα και ο σύζυγός της τού ζήτησαν να σταματήσει και να αφήσει τα μαλλιά του κοριτσιού, εκείνος τους απάντησε να κοιτούν τη δουλειά τους και ότι ο ίδιος δεν έπαθε απολύτως τίποτα που μεγάλωσε με παρόμοιο τρόπο.

Έξαλλη η γυναίκα άρχισε να του φωνάζει, απαιτώντας να αφήσει ήσυχο το παιδί ενώ φώναξε και την αστυνομία. Ο αστυνομικός όμως που έφτασε στο κατάστημα αρκέστηκε σε μια επίπληξη, λέγοντας στη γυναίκα ότι αν ήταν στο χέρι του θα προχωρούσε στη σύλληψή του, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να το κάνει.

Δείτε τις φωτογραφίες:


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016, 18:27