Ένας άνδρας πυροβόλησε δύο ενηλίκους στον χώρο στάθμευσης πρωτοβάθμιου σχολείου στην πόλη Βανκούβερ στην Ουάσινγκτον. Στη συνέχεια ακολούθησε καταδίωξη από αστυνομικούς και λίγο πριν ακινητοποιηθεί, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό συνδέεται με υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

Δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός μαθητή ή μελών του προσωπικού στο περιστατικό έξω από το σχολείο Σάρα Τζ. Άντερσον, σύμφωνα με την αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επίθεση διαπράχθηκε περί τις 15.15, όταν ο άνδρας προσέγγισε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και πυροβόλησε επιβαίνοντες σε αυτό, δήλωσε εκπρόσωπος του γραφείου του σερίφη της Κομητείας.

Σε βάρος του υπόπτου και ενός από τα θύματα είχαν επιβληθεί περιοριστικά μέτρα, ενώ ο ύποπτος είχε αποφυλακιστεί προ ημερών, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του γραφείου του σερίφη.

Δύο παιδιά βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο όταν ο δράστης άνοιξε πυρ και μεταφέρθηκαν στο σχολικό κτήριο σώα, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. Άλλο ένα παιδί, που συνδεόταν με τα θύματα, βρισκόταν μέσα στο σχολείο όταν εκτυλίχθηκε το συμβάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης