Ο διάσημος για την εκκεντρικότητά του αλλά και την πλατινένια, επιμελώς ατημέλητη κόμη του, πρώην δήμαρχος του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον αποκάλυψε σήμερα ένα επτασφράγιστο μυστικό: βάφει τα μαλλιά του για να τονίσει τη λάμψη τους…

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στo περιοδικό της εφημερίδας Sunday Times, ο 51χρονος Τζόνσον υποστήριξε αρχικά ότι τα μαλλιά του “είναι εντελώς φυσικά”. Όταν όμως ρωτήθηκε επίμονα αν τα βάφει, απάντησε λακωνικά “ναι”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό το απλό “ναι” έσκασε σαν βόμβα καθώς η χαρακτηριστική κόμη του Τζόνσον, ο οποίος τους τελευταίους μήνες αγωνίζεται μαχητικά για την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν έπαψε ποτέ να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης και το βρετανικό κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Telegraph υπογραμμίζει ότι ο Τζόνσον δεν διευκρίνισε αν βάφει τα μαλλιά του για να καλύψει τα γκρίζα ή για να κρύψει ότι στην πραγματικότητα είναι… κοκκινομάλλης. Αναπαράγει μάλιστα και ένα ειρωνικό τουιτάρισμα του βουλευτή Μαρκ Πρίτσαρντ ο οποίος δηλώνει με μεγάλη… σοβαρότητα: “Ο Μπόρις Τζόνσον πρέπει τώρα να μας πει αν η βαφή που χρησιμοποιεί παρασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στην Ευρωπαϊκή Ένωση”.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης