Ο κινηματογραφικός παραγωγός Χάρβεϊ Γουάινστιν λαμβάνει σήμερα ιατρική φροντίδα για πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο Bellevue στο Μανχάταν, μία ημέρα αφότου δικαστήριο της Νέας Υόρκης τον καταδίκασε για τις κατηγορίες της σεξουαλικής επίθεσης και του βιασμού.

Ο Τζούντα Ενγκελμάγερ, ο εκπρόσωπος του Γουάινστιν, δήλωσε χθες ότι ο πελάτης του διακομίστηκε στο νοσοκομείο Bellevue, το οποίο διαθέτει μονάδα νοσηλείας για φυλακισμένους, αφού οδηγήθηκε εκτός του δικαστηρίου με χειροπέδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εάν δεν έχρηζε ιατρικής φροντίδας, ο πρώην παραγωγός του Χόλιγουντ θα είχε μεταφερθεί στη φυλακή Rikers Island της Νέας Υόρκης.

Ο Γουάινστιν παρέμεινε στο νοσοκομείο σήμερα για «προληπτικούς λόγους», όπου αναμένεται να τον επισκεφτούν αργότερα σήμερα οι συνήγοροί του.

Μετά την ανάγνωση της ετυμηγορίας χθες, ο Άρθρου Έινταλα, ένας από τους δικηγόρους του Γουάινστιν, περιέγραψε την αντίδραση του πελάτη του: «Είμαι αθώος. Είμαι αθώος. Πώς μπορεί αυτό να συμβεί στην Αμερική;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ακροαματική διαδικασία για την ποινή του έχει οριστεί για την 11η Μαρτίου. Ο δικηγόρος του σκοπεύει να ασκήσει έφεση. Ο Γουάινστιν βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης έως 25 χρόνια για τη σεξουαλική επίθεση. Επιπλέον, καταδικάστηκε για βιασμό, μια κατηγορία που επισύρει ποινή κάθειρξης έως 4 χρόνια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης