Ταυτοποιήθηκε τη Δευτέρα ο άνθρωπος που τίναξε στον… αέρα τον αγώνα ανάμεσα στη Σερβία και την Αλβανία, για τα προκριματικά του Euro 2016, με το τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι, το οποίο πέταξε πάνω από τον αγωνιστικό χώρο, έχοντας κρεμασμένη τη «σημαία» της λεγόμενης «Μεγάλης Αλβανίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική εφημερίδα της Σερβίας, «Kurir», η προκλητική ενέργεια στον αγώνα της περασμένης Τρίτης στο Βελιγράδι, που σημειωτέον ξύπνησε το εθνικό μίσος ανάμεσα στις δύο χώρες, έγινε… διά χειρός του Ισμαΐλι Μορινάι.

Ο Αλβανός είναι γνωστός για τις εθνικιστικές του πεποιθήσεις και διαμένει μόνιμα στην Ιταλία

Ο 32χρονος Αλβανός, ο οποίος είναι γνωστός για τις εθνικιστικές του πεποιθήσεις και διαμένει μόνιμα στην Ιταλία, πέρασε τα σύνορα στις 11 Οκτωβρίου χάρη στις ιταλικές πινακίδες του αυτοκινήτου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «Μπαλίστα», όπως είναι το παρατσούκλι του έμεινε σε έναν ξενώνα απέναντι από το γήπεδο της Παρτιζάν και ως εκ τούτου είχε όλο τον χρόνο να οργανώσει την επιχείρηση-σημαία.

Μία ημέρα μετά τον επεισοδιακό αγώνα στο Βελιγράδι, που διεκόπη, λόγω της σύρραξης που δημιουργήθηκε, μετά την εμφάνιση του drone, o Ισμαΐλι Μορινάι έφυγε από τη Σερβία και τις επόμενες ημέρες ανέβασε διάφορες φωτογραφίες στο προφίλ του.

Μεταξύ αυτών ήταν από τη συνάντησή του με τον “Πρίγκιπα της Αλβανίας”, Λέκα Ζόγκου, ο οποίος, σύμφωνα με την «Kurir», χαρακτήρισε τον Ισμαΐλι ως εθνικό ήρωα.

Όπως συνεχίζουν να ισχυρίζονται τα ΜΜΕ της Σερβίας ο Μορινάι είχε συνεργασία με τον αδελφό του πρωθυπουργού της Αλβανίας, Όρφι Ράμα, που είχε την εποπτεία μέσα από το γήπεδο. 

Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο 32χρονος Αλβανός οπαδός προκαλεί. Κι αυτό γιατί πέρυσι είχε προκαλέσει τους Σλοβένους, ανεβαίνοντας στα κάγκελα με τεράστια σημαία της Αλβανίας, ενώ παλιότερα είχε «ποζάρει» μπροστά από φωτογραφία ενός εκ των ιδρυτών του UCK, Αντέμ Γιασάρι.

Video και φωτογραφίες του 32χρονου Αλβανού που τίναξε στον… αέρα το ματς Σερβία-Αλβανία:
 

Διαβάστε επίσης:

Μαίνεται το μίσος,
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014, 18:25

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης