Ο Σλοβένος πρωθυπουργός Γιάνεζ Γιάνσα συνεχάρη τον Ντόναλντ Τραμπ για την ξεκάθαρη νίκη, όπως τη χαρακτήρισε σε ανάρτησή του στο Twitter, στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος κήρυξε τη νίκη του πριν ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των ψήφων.

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίστηκε σήμερα πως νίκησε τον δημοκρατικό αντίπαλό του Τζο Μπάιντεν, ενώ εκατομμύρια ψήφοι δεν έχουν ακόμη καταμετρηθεί σε μια κούρσα για τον Λευκό Οίκο, η οποία εξελίσσεται στήθος με στήθος και δεν θα έχει κριθεί έως ότου όλες οι πολιτείες ολοκληρώσουν την καταμέτρηση των ψήφων μέσα στις επόμενες ώρες ή ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι αρκετά ξεκάθαρο ότι ο αμερικανικός λαός εξέλεξε τους @realDonaldTrump (Ντόναλντ Τραμπ) @Mike_Pence (Μάικ Πενς) για #4ακόμαχρόνια» δήλωσε ο ηγέτης της Σλοβενίας, που είναι η πατρίδα της πρώτης κυρίας Μελάνια Τραμπ.

«Όσο περισσότερες οι καθυστερήσεις και άρνηση των γεγονότων από τα #MSM (κυρίαρχα Μέσα Ενημέρωσης), τόσο μεγαλύτερος ο τελικός θρίαμβος για τον #POTUS (πρόεδρο των ΗΠΑ)» έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιάνσα, ένας δεξιός πολιτικός που είχε εκφράσει τη στήριξή του προς τον Τραμπ ενόψει των εκλογών. «Συγχαρητήρια @GOP (ρεπουμπλικανικό κόμμα) για τα ισχυρά αποτελέσματα σε όλες τις ΗΠΑ» σημείωσε επίσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης