O Πρωθυπουργός  Λι Χσιεν Λούνγκ, είχε μια δύσκολη στιγμή κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, για τον εορτασμό της ανεξαρτησίας της χώρας, αργά την Κυριακή και διέκοψε προσωρινά την ομιλία του στη Μαλαισία για να λάβει ιατρική φροντίδα.

Κατά τη διάρκεια μιας εκτεταμένης ομιλίας, που μεταδιδόταν ζωντανά από τοπικά τηλεοπτικά κανάλια, ο κ. Λι σταμάτησε να μιλάει, σκόνταψε και πιάστηκε από αναλόγιο του, πριν του παρασχεθούν λίγο αργότερα οι πρώτες βοήθειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είχε μιλήσει για περισσότερο από μία ώρα και μετά από ένα διάλειμμα περισσότερο από μία ώρα, ο κ. Λι επέστρεψε στη σκηνή για να ολοκληρώσει την ομιλία του. Σε δήλωσή του στο Twitter, το γραφείο του αναφέρει ότι η κατάσταση της υγείας του είναι καλή, αλλά λόγω της «παρατεταμένης ορθοστασίας και της ζέστης υπέστη αφυδάτωση». Οι θεράποντες ιατροί ανέφεραν «ότι δεν είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και η καρδιά του ήταν μια χαρά». Ο γιατρός «Tharman Shanmugaratnam», είπε ότι δεν υπάρχει συσχετισμός με τον καρκίνο του προστάτη, ασθένεια που ταλαιπωρεί τον πρωθυπουργό Λι, από πέρυσι.

Όταν επέστρεψε στη σκηνή, ο κύριος Λι είπε καταχειροκροτούμενος «Σας ευχαριστούμε για την αναμονή και ζητώ συγνώμη αν σας φόβισα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης