Ο πρίγκιπας της Βρετανίας Ουίλιαμ, ο οποίος είχε προσβληθεί πέρυσι από τον νέο κορωνοϊό, αποκάλυψε σήμερα ότι έκανε την πρώτη του δόση εμβολίου κατά της COVID-19.

Ο 38χρονος εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και δεύτερος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου αποκάλυψε σε μήνυμά του στο Twitter ότι έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, δημοσιεύοντας φωτογραφία από την ώρα που του έκαναν την ένεση στο Μουσείο Επιστημών του Λονδίνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Την Τρίτη έλαβα την πρώτη μου δόση εμβολίου κατά της COVID-19» έγραψε. «Σε όλους αυτούς που εργάζονται στην εκστρατεία εμβολιασμού λέω “ευχαριστώ” για όλα όσα έχετε κάνει και συνεχίζετε να κάνετε» ανέφερε επίσης.

Ο Ουίλιαμ είχε αρρωστήσει με COVID-19 τον περσινό Απρίλιο, περίπου την ίδια χρονική περίοδο με τον πατέρα του, τον διάδοχο του θρόνου πρίγκιπα Κάρολο, αν και δεν το είχε αποκαλύψει ως τον Νοέμβριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες των μέσων ενημέρωσης, ο Ουίλιαμ δεν ήθελε να ανησυχήσει κανέναν και είχε χτυπηθεί άσχημα από τον ιό. Κι άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν αποκαλύψει ότι έχουν εμβολιαστεί, συμπεριλαμβανομένων της 95χρονης βασίλισσας και του πρίγκιπα Κάρολου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η βασίλισσα είχε δηλώσει ότι δεν πόνεσε και ότι ήταν γρήγορη διαδικασία και είχε ενθαρρύνει τον κόσμο να ακολουθήσει το παράδειγμά της, λέγοντας ότι όσοι ανησυχούν θα πρέπει να σκεφτούν τους άλλους.

Στη Βρετανία σχεδόν 37 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν κάνει την πρώτη δόση εμβολίου κατά της COVID-19 σε μια από τις ταχύτερες εμβολιαστικές εκστρατείες στον κόσμο, ενώ όλοι όσοι είναι άνω των 34 ετών στη χώρα μπορούν τώρα να εμβολιαστούν.

Πηγή; ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης