Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου πρίγκιπας Κάρολος δεν σνόμπαρε τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικ Πενς κατά την τελετή για τα 75 χρόνια από την απελευθέρωση του Άουσβιτς, διαβεβαίωσαν τα ανάκτορα, σημειώνοντας ότι νωρίτερα οι δύο άνδρες είχαν μια «θερμή συνομιλία».

Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε ευρέως σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης, ο Κάρολος εμφανίζεται να συζητά με πολλούς από τους παριστάμενους. Μεταξύ αυτών είναι και ο πρόεδρος της Γερμανίας, ο Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ, που είχε προσκληθεί από την ισραηλινή κυβέρνηση στην τελετή στο Γιάντ Βασέμ της Ιερουσαλήμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βρετανός πρίγκιπας στη συνέχεια περνάει μπροστά από τον Πενς, που δείχνει σαν να περιμένει να ανταλλάξουν χειραψία. Ωστόσο ο Κάρολος του ρίχνει μια ματιά, τον προσπερνάει και χαιρετά τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, τον Μπενιαμίν Νετανιάχου, που στεκόταν δίπλα στον Αμερικανό αντιπρόεδρο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Κλάρενς Χάους, η επίσημη κατοικία του πρίγκιπα, λίγο πριν ξεκινήσει η τελετή στο Γιαντ Βασέμ ο Κάρολος και ο αντιπρόεδρος Πενς είχαν μια «φιλική και θερμή συζήτηση». Αυτός ήταν ο λόγος που δεν χαιρετίστηκαν ξανά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης