Ο ερχομός του Στάνλεϊ Τζόνσον στην Ελλάδα προκάλεσε σάλο στη Βρετανία, καθώς ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον, αγνόησε τις απαγορεύσεις του γιου του και πρωθυπουργού της Βρετανίας περί «απαραίτητων μόνο» ταξιδίων. 

Ωστόσο, ο Βρετανός υπουργός Μεταφορών, Γκραντ Σαπς, δήλωσε σήμερα στο Sky News ότι «πρόκειται για οδηγία επομένως ο καθένας μπορεί να αποφασίσει τι θα κάνει με την οδηγία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς μάλιστα για το αν ο Στάνλεϊ Τζόνσον δικαιούνταν να ταξιδέψει στην Ελλάδα, ο Σαπς απάντησε: «Ναι, το υπουργείο Εξωτερικών και Κοινοπολιτείας το κατέστησε σαφές. Εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία».

Την ίδια ώρα, ο Βρετανός πρωθυπουργός, αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για το ταξίδι του πατέρα του, Στάνλεϊ, στην Ελλάδα.

«Νομίζω πραγματικά ότι θα έπρεπε να το συζητήσετε μαζί του», είπε ο Μπόρις Τζόνσον στο LBC Radio.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο Στάνλεϊ Τζόνσον, πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού, ήρθε στην Ελλάδα μέσω Βουλγαρίας και ταξίδεψε στη βίλα του στο Πήλιο, για να κάνει «απαραίτητες εργασίες» όπως ο ίδιος είπε.

Μάλιστα, οι φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας με τον ίδιο να δειπνεί μόνος στο αγαπημένο του εστιατόριο στο Χόρτο του Πηλίου, κάνουν από χθες το γύρο του διαδικτύου. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης