Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε σήμερα, Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, ότι είναι καλά, μία ημέρα αφότου βρέθηκε θετικός στο τεστ για τον νέο κορωνοϊό, και ότι θα ενημερώνει με διαφάνεια για την κατάσταση της υγείας του.

«Δεν υπάρχει λόγος τα πράγματα να εξελιχθούν με άσχημο τρόπο», είπε σε μια απευθείας ομιλία μέσω του Twitter, και πρόσθεσε πως θα συνεχίσει να ασχολείται με τις κυβερνητικές υποθέσεις, αν και με πιο αργό ρυθμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα πάω καλά. Έχω τα ίδια συμπτώματα με χθες: κούραση, πονοκεφάλους. Όπως εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι από εσάς», δήλωσε ο Μακρόν στο μήνυμά του, που φαίνεται να έχει ηχογραφηθεί με ένα τηλέφωνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η δραστηριότητά μου επιβραδύνθηκε λίγο λόγω του ιού. Αλλά συνεχίζω να φροντίζω για θέματα προτεραιότητας όπως η επιδημία ή, για παράδειγμα, το Brexit», είπε. «Έχω ένα μήνυμα για όλους σας. Συνεχίστε να φροντίζετε τον εαυτό σας. Ο ιός μπορεί να χτυπήσει οποιονδήποτε. Ήμουν καλά προστατευμένος και πολύ προσεκτικός», είπε στο μήνυμά του. «Παρόλα αυτά, έχω τον ιό. Ίσως ήταν μια στιγμή απροσεξίας αλλά και ίσως κακή τύχη», είπε ο Γάλλος πρόεδρος.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης