Μια άβολη στιγμή για τον πρόεδρο της Ρωσίας κατέγραψαν την Τρίτη οι κάμερες που υπήρχαν στον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Πούτιν με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην Τεχεράνη.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας ο Πούτιν φαίνεται να περιμένει υπομονετικά τον Ερντογάν, ο οποίος τον έχει… στήσει. Στα πλάνα, ο Πούτιν φαίνεται να νιώθει άβολα, αλλά δεν είναι ο πρώτος πολιτικός ηγέτης που βιώνει κάτι παρόμοιο. Ο Ερντογάν έχει αποκτήσει τη φήμη του ηγέτη που στήνει τους ομολόγους του σκοπίμως, ενίοτε και επί ώρες πριν την έναρξη συνομιλιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πούτιν μπήκε στο δωμάτιο περιμένοντας ότι θα ακολουθήσει σε λίγο ο Ερντογάν, κάτι που δεν έγινε. Έχοντας σταυρώσει τα χέρια του, μετατόπιζε το βάρος του από το ένα πόδι στο άλλο και έκανε γκριμάτσες επί σχεδόν ένα λεπτό μπροστά στις κάμερες μέχρι να φτάσει ο Τούρκος πρόεδρος. Εν τέλει, ο Ερντογάν έφτασε λίγο αργότερα και αντάλλαξαν χειραψία.

Η Τζόις Κάραμ, ανταποκρίτρια του μεσανατολικού ομίλου ΜΜΕ «National News», χαρακτήρισε το περιστατικό «γλυκιά εκδίκηση» για τον Ερντογάν, καθώς ο Πούτιν έχει αφήσει τον Τούρκο ηγέτη να τον περιμένει περίπου δύο λεπτά πριν από μια συνάντηση το 2020.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης