Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό βιβλίο της Κάρολ Λιόνινγκ «Ζero Fail: The Rise and Fall of the Secret Service», τα σκάνδαλα στην οικογένεια Τραμπ δεν έχουν τελειωμό…

Η βραβευμένη με Pulitzer δημοσιογράφος της Washington Post περιγράφει πώς η νεότερη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ και η πρώην σύζυγος του γιου του, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, είχαν αναπτύξει «ανάρμοστη σχέση» με πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, όταν ο ίδιος ήταν στον Λευκό Οίκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος της κόρης του τέως προέδρου των ΗΠΑ, έσπευσε να διαψεύσει την πληροφορία. Σημειώνεται πως η Τίφανι Τραμπ αρραβωνιάστηκε φέτος τον Ιανουάριο τον «έρωτα της ζωής της», τον δισεκατομμυριούχο Μάικλ Μπούλος.

Η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Τίφανι κι ο αρραβωνιαστικός της Μάικλ Μπούλος

Σύμφωνα πάντως με το βιβλίο της Κάρολ Λιόνινγκ, προτού η 27χρονη πει το «ναι» στον κατά τέσσερα χρόνια νεότερο φίλο της φέρεται να είχε ερωτική σχέση με έναν από τους μυστικούς πράκτορες των ΗΠΑ. Επιπλέον, εκτός από την Τίφανι, ιδιαίτερα στενή σχέση με πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών φέρεται να είχε και η πρώην σύζυγος του γιου του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τζούνιορ, με τον οποίο έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Η Βανέσα και ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ πριν τον χωρισμό τους

Προς το παρόν, η πρώην νύφη του Τραμπ δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο, ενώ στο βιβλίο δεν γίνεται σαφές πώς ακριβώς ξεκίνησε η σχέση τους. Η Βανέσα και ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ χώρισαν επισήμως τον Μάρτιο του 2018. «Ακόμη και πριν αναλάβει την αμερικανική προεδρία ο Τραμπ, η σχέση τους δεν ήταν καλή», ανέφερε πηγή στο περιοδικό People εξηγώντας ότι στην ουσία το ζευγάρι ήταν τυπικά μαζί.

Το εν λόγω βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Μαΐου 2021.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης