Η νορβηγική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα τη σύλληψη ενός ανθρώπου έπειτα από την επίθεση με μαχαίρι εναντίον τριών γυναικών, μια εκ των οποίων υπέκυψε στα τραύματά της, στην πόλη Σάρπσμποργκ, νότια του Όσλο.

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης η αστυνομία έγραψε στο Twitter ότι ενημερώθηκε για «πολλούς τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι σε διαφορετικά σημεία της πόλης Σάρπσμποργκ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια η αστυνομία ανακοίνωσε ότι τρεις γυναίκες τραυματίστηκαν σε επίθεση με μαχαίρι -οι δύο εκ των οποίων σοβαρά- και ότι ένας άνθρωπος συνελήφθη. Πολλά νορβηγικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι μια από αυτές κατέληξε.

Σύμφωνα με το δίκτυο NRK, ένα από τα θύματα φαίνεται ότι αναγνώρισε τον δράστη και ένας άνθρωπος συνελήφθη σε μια μη κατονομαζόμενη διεύθυνση του Σάρπσμποργκ.

Το κίνητρο δεν έγινε άμεσα γνωστό, αλλά, με βάση την τοπική εφημερίδα Sarpsborg Arbeiderblad, ο σύζυγος ενός εκ των θυμάτων κατέθεσε ότι ο δράστης είχε πάει στο σπίτι τους. «Παρακολουθούσαμε τηλεόραση και κάποιος άρχισε να χτυπάει την πόρτα. Όταν άνοιξα, προσπάθησε να με μαχαιρώσει, αλλά του ξέφυγα» ανέφερε στην εφημερίδα. Στη συνέχεια ο άνδρας μπήκε στο σπίτι και μαχαίρωσε τη γυναίκα στον ώμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης