Ένα συνεργείο καθαρισμού, που προσλήφθηκε να καθαρίσει ένα ξενοίκιαστο σπίτι στη Φλόριντα, ανακάλυψε στο γκαράζ να κρέμεται μια τρομακτική «κούκλα» σε φυσικό μέγεθος που θύμιζε μούμια. Οι δύο άνδρες του συνεργείου θεώρησαν ότι πρόκειται για ένα διακοσμητικό ομοίωμα που είχε… ξεμείνει από το Χάλογουιν και την πέταξαν στη χωματερή.

Εκεί, ένας εργαζόμενος διέκρινε μια ιδαίτερα αποκρουστική μυρωδιά να προέρχεται από την «κούκλα» και ειδοποίησε τις αρχές οι οποίες μετέβησαν στο σημείο και ανακάλυψαν τη μακάβρια αλήθεια…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «κούκλα»που βρέθηκε κρεμασμένη, ήταν τελικά ανθρώπινη σορός που είχε μείνει στο γκαράζ για καιρό. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του γραφείου του σερίφη στην κομητεία Χερνάνδο, επρόκειτο για έναν νεκρό άνδρα, η σορός του οποίου «είχε μουμιοποιηθεί».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν 33χρονο που έβαλε τέλος στη ζωή του πριν από αρκετές εβδομάδες.

Σύμφωνα με το NBC, όταν ρωτήθηκαν οι άνδρες του συνεργείου γιατί δεν κατάλαβαν «από την μυρωδιά» ότι πρόκειται για πτώμα, απάντησαν ότι στο σπίτι υπήρχαν άφθονα σκουπίδια και τρωκτικά και θεώρησαν ότι αυτά ήταν υπεύθυνα για την κακοσμία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης