Στην απαγόρευση λήψης φωτογραφιών selfie σε 16 σημεία της πόλης προχώρησαν οι αρχές στη Βομβάη μετά τον θάνατο 19 ανθρώπων.

Η απόφαση πάρθηκε καθώς ο αριθμός αυτός των θανάσιμων ατυχημάτων είναι ιδιαίτερα ανησυχητικός σε σύγκριση με τους 49 θανάτους σε παγκόσμιο επίπεδο από το 2014 όταν η φωτογραφική αυτή μόδα έλαβε παγκόσμιες διαστάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παραβίαση της απαγόρευσης στις 16 «ελεύθερες» από selfies περιοχές επισύρει το υψηλό πρόστιμο (σχετικά και με τα οικονομικά των κατοίκων της) ύψους 1.200 ρουπιών ή αλλιώς 17 ευρώ.

Οι περιοχές αυτές είναι στην πλειοψηφία τους παραλιακά σημεία της πόλης ή τοποθεσίες που δεν προφυλάσσονται από κιγκλιδώματα ή άλλα μέσα προστασίας.

Η Ινδία με σχεδόν ένα δισεκατομμύριο πληθυσμό ειναι η πιο αναπτυσσόμενη αγορά κινητών τηλεφώνων (smartphones) στον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις τον περασμένο μήνα, δυο 18χρονοι μαθητές, σε δυο διαφορετικά περιστατικά, έχασαν την ζωή τους, ο ένας πέφτοντας από έναν βράχο και το δεύτερο θύμα που πνίγηκε στην θάλασσα, στην προσπάθεια τους να αποθανατίσουν τον εαυτό τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης