Οργή προκαλεί ένα ακόμη νέο βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, το οποίο δείχνει φοιτήτρια νοσηλευτικής στον Καναδά να γρονθοκοπείται από γυναίκα αστυνομικό.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η φοιτήτρια και δεν φαίνονται στο βίντεο, όταν μπήκε στο διαμέρισμά της η αστυνομικός άρχισε να την γρονθοκοπεί και να της φωνάζει να σταματήσει να είναι υστερική. Στη συνέχεια όπως έχει καταγραφεί στο βίντεο, η αστυνομικός σέρνει τη νεαρή κοπέλα στο διάδρομο αφού της έχει φορέσει χειροπέδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν μάλιστα φτάνει στην είσοδο της πολυκατοικίας, η αστυνομικός περιμένει τους συναδέλφους της πατώντας συνεχώς στο κεφάλι την 20χρονη Μόνα Γουάνγκ.

Από την πλευρά της, η αστυνομικός ισχυρίστηκε ότι η κοπέλα κρατούσε έναν χαρτοκόπτη και αφού της τον πήρε, η φοιτήτρια την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει.

Βέβαια, όλα αυτά δεν φαίνονται στην κάμερα. Η Μόνα Γουάνγκ έχει ιστορικό άγχους αλλά όπως λέει η ίδια, οι αρχές αποφάσισαν να την αντιμετωπίσουν σκληρότερα και από τον χειρότερο εγκληματία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα ξεκίνησαν όταν η φοιτήτρια έπαθε κρίση πανικού καθώς συνομιλούσε με τον φίλο της. Ξαφνικά σταμάτησε να απαντά, εκείνος ανησύχησε, τηλεφώνησε στην αστυνομία και οι αρχές θα πήγαιναν σπίτι της κοπέλας προκειμένου να διαπιστώσουν αν είναι καλά.

Ωστόσο, η αστυνομικός που κατέφθασε εκεί δεν φάνηκε να είναι και τόσο ευγενική.

Δείτε το βίντεο: 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης