Την τελευταία του πνοή άφησε ο άντρας που αυτοπυρπολήθηκε χτες, Τετάρτη κοντά στον Λευκό Οίκο σύμφωνα με ανακοίνωση της αμερικανικής αστυνομίας πάρκων.

Ο άνδρας είχε διακομιστεί χθες στο νοσοκομείο μετά το περιστατικό, όπου σημειώθηκε στο πάρκο Ellipse, που είναι μια δημοφιλής περιοχή για τους τουρίστες, πρόσθεσε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άνδρας, ο οποίος αργότερα κατονομάστηκε από αξιωματούχους της αστυνομίας ως ο Άρναβ Γκούπτα από την Βηθεσδά του Μέριλαντ, υπέκυψε στα τραύματά του αργά χθες το βράδυ, διευκρίνισε η αστυνομία στην ανακοίνωσή της.

“Σύμφωνα με την πολιτική που ακολουθείται, η έρευνα ανατέθηκε τώρα στη μητροπολιτική αστυνομία”, καταλήγει η αστυνομία στην ανακοίνωσή της.

O εκπρόσωπός της Εντουάρντο Ντελγκάντο δήλωσε παράλληλα ότι προς το παρόν οι ερευνητές της αστυνομίας δεν έχουν διευκρινίσει τα κίνητρά του άνδρα αυτού από το Μέριλαντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το ABC News, η αστυνομία της κοινότητας Μοντγκόμερι του Μέριλαντ είχε σημάνει χθες συναγερμό ότι αγνοείται ο 33χρονος Γκούπτα, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν ανησυχίες για “την φυσική και συναισθηματική του κατάσταση”. Σύμφωνα με την ίδια, τελευταία φορά είχε θεαθεί στο σπίτι του χθες το πρωί περίπου στις 09:20 τοπική ώρα.

Το πάρκο Ellipse βρίσκεται νότια του κυρίου κτιριακού συμπλέγματος του Λευκού Οίκου και είναι ανοιχτό για το κοινό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, CBS News και ABC News

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης