Τουλάχιστον 3 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο NBC, ενώ άλλοι επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένας άνδρας άνοιξε πυρ σε ένα ινστιτούτο ομορφιάς στα προάστια του Μιλγουόκι, κατά πάσα πιθανότητα επειδή ήθελε να εκδικηθεί τη σύζυγο και την κόρη του που εργάζονταν εκεί. Σύμφωνα πάντα με το NBC, η τοπική αστυνομία αναζητά έναν μαύρο Αμερικανό ο οποίος διέφυγε με ένα αυτοκίνητο Mazda.

Από τους επτά τραυματίες, οι τέσσερις φέρουν μόνο ελαφρά τραύματα. Η κατάσταση των υπόλοιπων τριών δεν έχει διευκρινιστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο δράστης μπήκε στο ινστιτούτο ομορφιάς της κωμόπολης Μπρούκφιλντ, στα προάστια του Μιλγουόκι με σκοπό να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγό του και την κόρη τους.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι είδε «μια νεαρή γυναίκα να βγαίνει ξιπόλητη από το κτίριο και να τρέχει στο πάρκινγκ ενός εμπορικού κέντρου «ουρλιάζοντας, κλαίγοντας και φωνάζοντας βοήθεια». «Επαναλάμβανε συνέχεια: πυροβόλησαν τη μητέρα μου», πρόσθεσε ο ίδιος μάρτυρας. Ένας δεύτερος υποστήριξε ότι είδε μια γυναίκα να τρέχει στο δρόμο, καταδιωκόμενη από έναν ένοπλο.

Σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το ινστιτούτο ομορφιάς βρίσκεται το πολυτελές ξενοδοχείο Σέρατον όπου το 2005, σε παρόμοιο επεισόδιο σκοτώθηκαν επτά άνθρωποι και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Πιστολέρο άνοιξε πυρ σε εμπορικό κέντρο

Επιμέλεια: Πέτρος Σιδερέας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης