Το καλοκαίρι που μας πέρασε είχε προεξοφλήσει την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ. Τώρα επιστρέφει με μία ακόμη πιο «ηχηρή» πρόβλεψη: Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος δεν θα ολοκληρώσει τη θητεία του!

Όπως υποστηρίζει ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης και αμφιλεγόμενος για πολλούς ακτιβιστής, Μάικ Μουρ, ο Τραμπ είτε θα παραιτηθεί είτε θα υποχρεωθεί να αποχωρήσει λόγω καταγγελιών και καταδίκης του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δείτε τι θα γίνει: Δεν θα υπομείνουμε τον Τραμπ για τέσσερα χρόνια, γιατί δεν έχει ιδεολογία, παρά μόνο την ιδεολογία του Ντόναλντ Τραμπ» δήλωσε ο Μουρ στο MSNBC.

«Και όταν έχεις έναν ναρκισσιστή σαν κι αυτόν, που είναι τόσο ναρκισσιστής ώστε όλα (να θεωρεί) πως περιστρέφονται γύρω από αυτόν, μπορεί ακόμη και χωρίς πρόθεση να παραβιάσει νόμους -και θα παραβιάσει νόμους- γιατί το μόνο που σκέφτεται είναι τι είναι καλύτερο για εκείνον» συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς δε αν θα ευχόταν να… αρρωστήσει ο νέος πρόεδρος, ήταν αποστομωτικός: «Όχι. Είναι ήδη άρρωστος καθώς και ρατσιστής, μισογύνης, ένας αυταρχικός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος συμμετέχει ενεργά στις διαδηλώσεις κατά του Τραμπ από την επομένη των εκλογών και καλεί σε αντίσταση τους Αμερικανούς.

«Θα αντιταχθούμε και αυτό θα συνεχιστεί, απόψε και το επόμενο βράδυ και το επόμενο βράδυ. Και αυτό που θα έχει να κάνει είναι να τοποθετήσει τον Τζουλιάνι στη θέση του γενικού εισαγγελέα ή στο Ανώτατο Δικαστήριο. Αυτή θα είναι μαζική αντίσταση. Οι γυναίκες καλούν ένα εκατομμύριο γυναίκες να διαδηλώσουν την ημέρα της ορκωμοσίας και θα είναι η μεγαλύτερη διαδήλωση που έχει γίνει ποτέ κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας προέδρου» τόνισε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης