Συνελήφθη για τη δολοφονία της συντρόφου του στη Νέα Υόρκη ένας Ελληνοαμερικάνος, ο οποίος αρχικά είχε ισχυριστεί ότι η φρικτή πράξη έγινε από κακοποιούς που προσποιούνταν τους αστυνομικούς.

Ο δράστης, σύμφωνα με το αμερικανικό “People”, είναι ο 37χρονος Πίτερ Οικονόμου, ο οποίος φέρεται ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 35χρονη σύντροφο του, Μίντι Σίνγκερ. Σύμφωνα με τη δικογραφία, η Σίνγκερ δέχτηκε αρχικά χτύπημα με αμβλύ αντικείμενο –ενδεχομένως να ήταν σφυρί- στο κεφάλι και στη συνέχεια δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές στο λαιμό και στον κορμό της. Επιπλέον, ο δολοφόνος τη μαχαίρωσε στους γλουτούς και με ένα σπαθί, το οποίο είχε λεπίδα μεγαλύτερη του ενός μέτρου, και στο στήθος με ένα κατσαβίδι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η New York Daily News αναφέρει ότι ο Οικονόμου ειδοποίησε την αστυνομία, όταν η μητέρα  και ένας φίλος του τον επισκέφθηκαν στο διαμέρισμά του και αυτός τους είπε ότι κακοποιοί που προσποιούνταν στους αστυνομικούς επιχείρησαν να το διαρρήξουν. Σύντομα, ωστόσο, το ψέμα κατέρρευσε και ο 37χρονος ομογενής συνελήφθη.

Φίλοι του θύματος άνοιξαν λογαριασμό για να καλυφθούν τα έξοδα της κηδείας. «Η Μίντι ήταν μια καταπληκτική γυναίκα που ζούσε έντονα τη ζωή της και αγαπούσε πάρα πολύ τους φίλους της. Ήταν μια έμπνευση για όλους μας, για τον χαρούμενο τρόπο με τον οποίο ζούσε κάθε στιγμή» αναφέρουν στο μήνυμά τους.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν μαζί από την εφηβεία αλλά πριν από λίγο καιρό η Μίντι Σίνγκερ είχε πει στον Οικονόμου ότι ήθελε να χωρίσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης