Μπερίσα: Υπαινιγμοί ότι Ελληνίδα «Μάτα Χάρι» είχε ξελογιάσει τον Έντι Ράμα

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019, 08:23
 Μπερίσα: Υπαινιγμοί ότι Ελληνίδα «Μάτα Χάρι» είχε ξελογιάσει τον Έντι Ράμα
Μία άγνωστη ιστορία από το παρελθόν του νυν πρωθυπουργού της Αλβανίας Έντι Ράμα αποκάλυψε σε συνέντευξή του στον αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό Κλαν και την εκπομπή «Opinion» ο Σαλί Μπερίσα.
Σύμφωνα με τα λεγόμενά του στο παρελθόν ο σημερινός πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα είχε ερωτευθεί μια Ελληνίδα που υπηρετούσε στην ελληνική διπλωματική αποστολή στα Τίρανα.

«Είναι μια παθιασμένη ιστορία, πάνε από τότε 26 χρόνια. Ήταν στα 1993-94, όταν ο Έντι Ράμα ερωτεύθηκε την διπλωμάτη Κατερίνα… από το τμήμα πολιτισμού της ελληνικής πρεσβείας.Την εποχή εκείνη τα μέσα ενημέρωσης είχαν γράψει αρκετά για τον νεαρό ζωγράφο και τη σχέση του, είναι ένα γνωστό θέμα εκείνης της εποχής», είπε ο κ. Μπερίσα.

Αφήνοντας πολλές υπόνοιες για τον πολιτικό του αντίπαλο και το ενδεχόμενο η παλαιά ερωτική σχέση του Έντι Ράμα να είχε αξιοποιηθεί από την ελληνική διπλωματία, ο Σαλί Μπερίσα είπε ότι οι υπηρεσίες της εποχής παρακολουθούσαν την Ελληνίδα και τον τότε σύντορφό της.

Μάλιστα στην συνέντευξή του ο Μπερίσα δεν διευκρινίζει αν η Ελληνίδα φίλη του Έντι Ράμα ήταν πολιτιστικός ακόλουθος στην ελληνική πρεσβεία ή κάτι παρεμφερές.

«Εάν ρωτούσαμε τις μυστικές υπηρεσίες, αυτές έλεγαν ότι η διπλωμάτης στρατολόγησε τον Ράμα, εγώ όμως δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο» είπε ο Σαλί Μπερίσα και συμπλήρωσε: «Μέχρι σήμερα δεν είχα μιλήσει διότι οι πληροφορίες αυτές θεωρούνταν απόρρητες, σήμερα το απόρρητο έχει αρθεί».

Όταν η Ελληνίδα μετατέθηκε από τα Τίρανα στο Παρίσι, ο ζωγράφος τότε Έντι Ράμα την ακολούθησε στη γαλλική πρωτεύουσα, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του Σαλί Μπερίσα.

Πηγή: athensvoice.gr

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019, 08:26