Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στη δημοσιότητα για την Όλγα Ντεμίνα, μπαλαρίνα των Μπολσόι της Ρωσίας, που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το 2014. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αστυνομικές πηγές θεωρούν ότι η 25χρονη μπαλαρίνα δολοφονήθηκε και διαμελίστηκε, με το σώμα της να διαλύεται σε θειικό οξύ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νούμερο ένα ύποπτος για την δολοφονία της κοπέλας ήταν και εξακολουθεί να είναι, ο 40χρονος Μαλχάζ Ντζαβόεφ, φερόμενος ως «μάνατζερ» και «εραστής» της, όπως μεταδίδουν ρωσικά ΜΜΕ. 

Ο Ντζαβόεφ συνελήφθη το 2017 στη Μόσχα κατόπιν εντάλματος της Ιnterpol από τις Αρχές της Γερμανίας, όπου είχε διαφύγει παριστάνοντας τον Κούρδο πρόσφυγα. Πρόσφατα καταδικάστηκε σε φυλάκιση πεντέμισι ετών για απάτη αναφορικά με ένα διαμέρισμα που ανήκε στον φίλο της μπαλαρίνας, Αλεξέι Φετίσοφ.

Την διαμέλισε και την πέταξε σε πηγάδι

Σύμφωνα με όσα δήλωσε πηγή της ρωσικής αστυνομίας στην εφημερίδα «Κομσομόλσκαγια Πράβντα», ο Ντζαβόεφ δήλωσε πως η σορός της μπαλαρίνας «διαμελίστηκε και διαλύθηκε σε οξύ» και ό,τι απέμεινε κατέληξε πιθανώς σε πηγάδι.

Η μητέρα της, Ελενα Ντεμίνα, δήλωσε μάλιστα σε δημοσιογράφους: «Οι επιθεωρητές της αστυνομίας μου είπαν ότι προέκυψαν νέες πληροφορίες για την υπόθεση. Ο δολοφόνος τη σκότωσε, μετά διαμέλισε το πτώμα της και το διέλυσε σε οξύ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης