Μπορεί μηχανήματα αυτόματων πωλητών να υπάρχουν πολλά και σχεδόν παντού αλλά η Μόσχα έκανε την ανατροπή αρχίζοντας να πουλά μέσω αυτών ακόμα και Likes.

Συγκεκριμένα στο μετρό της ρωσικής πρωτεύουσας, στη στάση «Αχότνι ριάντ», σε περίοπτη θέση βρίσκεται ένα αυτόματο μηχάνημα, από το οποίο οι χρήστες social media όπως το Instagram και το Vkontakte, μπορούν να αγοράσουν έναντι κάποιου χρηματικού ποσού Likes και ακόλουθους ή φίλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα εμπορικά κέντρα της Μόσχας, όπως επισημαίνει το Ria Novosti πως υπήρχαν και στο παρελθόν παρόμοια αυτόματα μηχανήματα, στα οποία ο ενδιαφερόμενος μπορούσε να εκτυπώσει φωτογραφίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς όμως να μπορεί να αγοράσει Likes και ακολούθους ή φίλους.

To συγκεκριμένο μηχάνημα στο οποίο οι αγοραστές κάνουν ουρά οι 100 συνδρομητές -bots στοιχίζουν 100 ρούβλια (περίπου 1,5 ευρώ) ενώ τα 100 Likes 50 ρούβλια (0,75 λεπτά).

Σημειώνεται πως οι χρήστες που διαπίστωσαν την ύπαρξη του συγκεκριμένου μηχανήματος δεν διευκρινίζουν αν όντως λειτουργεί, ή αν τελικά πρόκειται για ένα διαφημιστικό τέχνασμα που έχει στόχο να τραβήξει την προσοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης