Μια φρικιαστική ιστορία, από αυτές που δεν τις χωράει ανθρώπινος νους, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «Mirror».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, Ρωσίδα μάνα παρέδωσε προ εβδομάδας το 10χρονο κορίτσι της στον βιαστή του για ένα μπουκάλι βότκα και 100 ρούβλια. Ήταν, μάλιστα, παρούσα ενώ ο 23χρονος δράστης βίαζε την κόρη της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ανήλικο κορίτσι το εντόπισε σε άθλια κατάσταση περαστικός, ο οποίος ειδοποίησε τις Αρχές. Ήταν φοβισμένη, έκλαιγε και τα πόδια της ήταν καλυμμένα με αίμα, όταν βρέθηκε κοντά στην πολυκατοικία όπου έζησε τον απόλυτο εφιάλτη.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως ασθενοφόρο και περιπολικά, με τη 10χρονη να μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όπου επιβεβαιώθηκε ο βιασμός της.

Λίγο αργότερα οι Αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφία του 23χρονου βιαστή. Ο νεαρός άνδρας είπε στις Αρχές πως αγόρασε το κορίτσι από τη μητέρα στην πόλη Vyazemsky, η οποία του είπε ότι θα μπορούσε να κάνει ό,τι θέλει με την κόρη της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το αδιανόητο συμβάν, η μητέρα της ανήλικης προσπάθησε να την επισκεφτεί στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν. Η 10χρονη ωστόσο φοβήθηκε πολύ και ζήτησε από τις Αρχές να κρατήσουν μακριά τη μητέρα της, η οποία έχει και έναν 12χρονο γιο. Η μικρή πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και ζει πλέον σε ορφανοτροφείο, με τη μητέρα της να έχει διαφύγει στο Avan.

Η γυναίκα δέχτηκε επίθεση από τους ντόπιους που έμαθαν τι είχε συμβεί και αναμένεται να ανακριθεί από τις Αρχές. Ο φερόμενος ως βιαστής της κόρης της αρνήθηκε ότι την κακοποίησε σεξουαλικά και κρατείται μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.

Πηγή: Mirror

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης