Βίντεο-ντοκουμέντο στο οποίο φαίνεται ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο να εξαφανίζεται στον βυθό της Καλιφόρνια των ΗΠΑ δημοσίευσε ο κινηματογραφιστής και «κυνηγός» UFO, Τζέρεμι Κόρμπελ.

Σύμφωνα με τον Κόρμπελ, το εν λόγω βίντεο καταγράφηκε από πλοίο του αμερικανικού ναυτικού στα ανοιχτά των ακτών του Σαν Ντιέγκο τον Ιούλιο του 2019 και δείχνει ένα σκοτεινό σφαιρικό αντικείμενο, όπως φαίνεται από μια υπέρυθρη κάμερα, να πετά πάνω από τον ωκεανό. «Έπεσε στο νερό» ακούγεται να λέει κάποιος από το στρατιωτικό προσωπικό, ακριβώς την ώρα που το μυστηριώδες αντικείμενο φαίνεται να εξαφανίζεται στη θάλασσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αμερικανικό Πεντάγωνο επιβεβαίωσε ότι οι εικόνες απαθανατίστηκαν από το στρατιωτικό προσωπικό. Το βίντεο θα εξεταστεί από την Ειδική Ομάδα του Πενταγώνου για τα Μη Ταυτοποιημένα Εναέρια Φαινόμενα (UAPTF), ένα πρόγραμμα που ιδρύθηκε πέρυσι για να «αποκτήσει γνώση της φύσης και της προέλευσης των Μη Ταυτοποιημένων Εναέριων Φαινομένων».

 

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι το βίντεο τραβήχτηκε από προσωπικό του Ναυτικού και ότι το UAPTF το συμπεριέλαβε στις τρέχουσες έρευνες» επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος του Πενταγώνου, Σούζαν Γκαφ, στον ιστότοπο Τhedebrief.

Το υλικό που διέρρευσε κοινοποιήθηκε από τον Κόρμπελ στις 15 Μαΐου.

 

Στην ιστοσελίδα του ο Κόρμπελ λέει ότι το UFO φάνηκε να είναι «ικανό για transmedium», δηλαδή ικανό να ταξιδεύει τόσο στον αέρα όσο και στο νερό.

«Σημειώνεται σε αναφορές πληροφοριών ότι το “σφαιρικό” σκάφος δεν μπορούσε να βρεθεί μετά την είσοδό του στο νερό, ότι ένα υποβρύχιο χρησιμοποιήθηκε στην αναζήτηση και δεν βρήκε τίποτα» υποστηρίζει.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης