Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ καταφέρθηκε εκ νέου σήμερα με δριμύτητα εναντίον της Harley Davidson, η οποία ανακοίνωσε ότι θα μεταφέρει μέρος της παραγωγής της εκτός των ΗΠΑ, υιοθετώντας απειλητικότερο τόνο προς την εταιρεία κατασκευής μοτοσικλετών.

«Η Harley Davidson πρέπει να παραμείνει 100% στην Αμερική, μαζί με τους ανθρώπους που σας οδήγησαν στην επιτυχία», έγραψε στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έκανα τόσα για εσάς και όμως» συμπλήρωσε, έναν και πλέον χρόνο αφότου υποδέχθηκε, σε πανηγυρικό κλίμα, στον Λευκό Οίκο τους επικεφαλής της Harley Davidson.

«Δεν θα ξεχάσουμε, ούτε οι πελάτες σας» έγραψε επίσης, αναφέροντας και τους ανταγωνιστές του ομίλου, που εδρεύει στο Μιλγουόκι (Ουινσκόνσιν), κι οι οποίοι θα είναι «πολύ ευχαριστημένοι».

Η Harley Davidson ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι μεταφέρει μέρος της παραγωγής της, καταγγέλλοντας ότι οι τελωνειακοί δασμοί θα αυξηθούν από το 6% στο 31% στα προϊόντα της που εισάγονται στην ευρωπαϊκή αγορά, λόγω των αντίποινων των Βρυξελλών για τους αμερικανούς δασμούς στον χάλυβα και στο αλουμίνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τις ΗΠΑ, η Ευρώπη είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά για τη Harley Davidson. Κάθε χρόνο, πωλούνται εκεί 40.000 μοτοσικλέτες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης