Η πολιτική ηγέτιδα της Μιανμάρ Αούνγκ Σαν Σου Τσι, που ανατράπηκε με το στρατιωτικό πραξικόπημα της 1ης Φεβρουαρίου στη χώρα της, «δείχνει καλά στην υγεία της» παρά τις εβδομάδες που βρίσκεται υπό κράτηση μετά τη σύλληψή της, δήλωσε σήμερα ένας εκ των συνηγόρων της.

Ο Μιν Μιν Σόε, ο οποίος ανήκει στην ομάδα που έχει αναλάβει την υπεράσπιση της πρώην επικεφαλής της κυβέρνησης της Μιανμάρ, η οποία κατηγορείται κυρίως για διαφθορά, είχε σήμερα μια τηλεδιάσκεψη μαζί της από ένα αστυνομικό τμήμα πριν από την προγραμματισμένη για αύριο, Πέμπτη, ακροαματική διαδικασία για υπόθεση σε βάρος της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δείχνει καλά στην υγεία της, το χρώμα της είναι καλό» δήλωσε ο Μιν Μιν Σόε.

Το μόνο πράγμα που συζήτησαν κατά τη διαδικτυακή τους συνδιάλεξη ήταν η υπόθεση εναντίον της ενόψει της αυριανής ακροαματικής διαδικασίας, σύμφωνα με τον ίδιο.

Η τιμηθείσα με Νόμπελ Ειρήνης Σου Τσι ήθελε να συναντήσει διά ζώσης τους δικηγόρους της και δεν συμφωνούσε να μιλήσει μαζί τους μέσω τηλεδιάσκεψης, όπως υποχρεώθηκε να κάνει, πρόσθεσε ο συνήγορός της, διευκρινίζοντας ότι η τηλεδιάσκεψη έγινε παρουσία της αστυνομίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης