Οι διάσημοι τραγουδιστές Μπιγιονσέ και Τζον Λέτζεντ ήταν μεταξύ των προσκεκλημένων στη δεξίωση για τα γενέθλια της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, της Μισέλ Ομπάμα, που έκλεισε τα 50 χρόνια της περιτριγυρισμένη από πολλούς φίλους και αγαπημένα της πρόσωπα.

«Ήταν μια απίστευτη γιορτή», δήλωσε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN η πολιτική αναλύτρια Ντόνα Μπραζίλ, η οποία είχε προσκληθεί στον Λευκό Οίκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Υπήρχαν παιδικοί φίλοι της, άνθρωποι της προεδρίας. Τραγούδησε η Μπιγιονσέ και ο Τζον Λέτζεντ της τραγούδησε το Happy Birthday», πρόσθεσε η Μπραζίλ η οποία διατηρεί στενούς δεσμούς με το Δημοκρατικό κόμμα και ήταν στο επιτελείο του Αλ Γκορ όταν διεκδικούσε την προεδρία των ΗΠΑ, το 2000.

Ο Λευκός Οίκος δεν έδωσε στη δημοσιότητα πολλές λεπτομέρειες για τη γιορτή, ωστόσο η Μπραζίλ σημείωσε ότι η πιο συγκινητική ομιλία για την Μισέλ ήταν αυτή του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα ο οποίος μίλησε για τη γυναίκα που γνώρισε και ερωτεύτηκε.

Σύμφωνα με το CNN το πάρτι των γενεθλίων κράτησε μέχρι τις 2 το πρωί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μισέλ Ομπάμα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους Αμερικανούς, με τη δημοτικότητά της να αγγίζει το 65%, δηλαδή 20 μονάδες περισσότερες από εκείνην του συζύγου της.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης