Οπτικοακουστικό υλικό από κάμερα κινητού τηλεφώνου, το οποίο δείχνει τις τελευταίες στιγμές πριν από τη συντριβή του αεροσκάφους της Germanwings στις γαλλικές Άλπεις, υποστηρίζει ότι έχει στην κατοχή του το «Paris Match».

Το ίδιο υποστηρίζει και η γερμανική εφημερίδα «Bild». Όπως επισημαίνεται από το γαλλικό περιοδικό, οι σκηνές είναι χαοτικές. Ακούγονται κραυγές και η φράση «Θεέ μου» σε διάφορες γλώσσες. Ο χρήστης του κινητού εκτιμάται ότι πρέπει να βρίσκεται στο πίσω μέρος του αεροπλάνου. Στο τέλος του βίντεο ακούγεται ένα ισχυρό τράνταγμα, δυνατότερο από τα προηγούμενα και οι κραυγές γίνονται πιο δυνατές. Ακολουθεί απόλυτη σιωπή. Ακούγονται επίσης δυνατά χτυπήματα, πιθανότατα από την προσπάθεια που έκανε ο πιλότος να σπάσει την πόρτα του πιλοτηρίου και να μπει μέσα, ώστε να αλλάξει το τραγικό σχέδιο του συγκυβερνήτη Αντρέας Λούμπιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικοί κινητών τηλεφώνων δηλώνουν ότι είναι απίθανο να διασωθεί η συσκευή από μια τέτοια συντριβή. Δεν ισχύει όμως το ίδιο, όπως εκτιμούν, και για την κάρτα μνήμης η οποία είναι πάρα πολύ ανθεκτική.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης