Μεξικό: Διασώθηκε μετά από ώρες παραμονής στη θάλασσα

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015, 07:26
Μεξικό: Διασώθηκε μετά από ώρες παραμονής στη θάλασσα
Ένας άνθρωπος που έπεσε στη θάλασσα από ένα κρουαζιερόπλοιο στα ανοικτά των ακτών της πόλης Κοζουμέλ στο Μεξικό, διασώθηκε ώρες αργότερα από ένα άλλο διερχόμενο κρουαζιερόπλοιο, όταν ένας επιβάτης του δεύτερου πλοίου τον άκουσε να καλεί σε βοήθεια.

Σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC News, ο 22χρονος άνδρας έπεσε στη θάλασσα για άγνωστο λόγο από το πλοίο όπου επέβαινε τις πρωινές ώρες της 8ης Ιανουαρίου. Mιλώντας στο ABC, o Σκοτ Κάμπελ, επιβάτης του δεύτερου πλοίου, είπε ότι ενώ βρισκόταν μαζί με την κόρη του σε ένα από τα καταστρώματα άκουσε τον άνδρα να καλεί σε βοήθεια. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την κραυγή του» είπε ο Κάμπελ στο αμερικανικό δίκτυο.

Μια εκπρόσωπος της εταιρείας του ίδιου πλοίου επιβεβαίωσε ότι περισυνελέγη ένας επιβάτης ο οποίος είχε πέσει στη θάλασσα από άλλο κρουαζιερόπλοιο στις 8 Ιανουαρίου, αλλά δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες.

Το βίντεο της διάσωσης δείχνει τον άνθρωπο να κολυμπά μέσα στα κύματα προσπαθώντας να φτάσει σε μια πορτοκαλί σωσίβια λέμβο. «Αυτός ο άνθρωπος ξαναγεννήθηκε. Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν τέτοια δυσάρεστη εμπειρία, μια τέτοια πτώση, δεν επιβιώνουν καθώς σπάνε το λαιμό τους. Η πτώση αυτή είναι σαν να πέφτει κάποιος σε σκυρόδεμα» δήλωσε στο CNN ο λιμενάρχης της πόλης Κοζουμέλ, Αλφόνσο Ροντρίγεζ.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015, 08:44