Μια ομάδα ενόπλων εκτελεστών έκανε έφοδο σε νοσοκομείο στο Μεξικό προκειμένου να απαγάγει έναν ασθενή, το πτώμα του οποίου βρέθηκε αργότερα διαμελισμένο.

Στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος διακρίνονται επτά μασκοφόροι, μέλη του καρτέλ ναρκωτικών Σάντα Ρόζα Ντε Λίμα, να εισβάλουν με προτεταμένα τα όπλα τους σε δωμάτια του Γενικού Νοσοκομείου της Σαλβατιέρα, στο Γκουαναχουάτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εκτελεστές κρατούσαν έναν φύλακα ασφαλείας ως όμηρο και τον ανάγκασαν να τους βοηθήσει να βρουν τον «στόχο» τους, ελέγχοντας ένα – ένα τα δωμάτια. Όταν βρήκαν τον άτυχο άντρα τον κουβάλησαν με ένα φορείο, παρατώντας αναίσθητο τον φύλακα.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, οι ένοπλοι έκλεψαν τα κινητά των μελών του προσωπικού του νοσοκομείου για να μην μπορέσουν να ειδοποιήσουν τις Αρχές. Λίγες ώρες αργότερα η αστυνομία εντόπισε σε διασταύρωση το διαμελισμένο πτώμα ενός άνδρα καλυμμένο με σεντόνι και ένα μήνυμα γραμμένο σε χαρτόνι, που όμως δεν κοινοποιήθηκε.

Όπως επιβεβαιώθηκε το πτώμα ανήκε στον απαχθέντα ασθενή. Δεν ήταν όμως το μοναδικό θύμα του καρτέλ, αφού άλλες δύο ομάδες ενόπλων έκαναν αντίστοιχες εφόδους σε άλλα νοσοκομεία την ίδια μέρα, στις 21 Νοεμβρίου και απήγαγαν και εκτέλεσαν άτομα που είχαν εισαχθεί με τραύματα από σφαίρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης