Άγιο… φαίνεται πως είχε ένας νεαρός άνδρας από τη Λουιζιάνα των ΗΠΑ ο οποίος θεώρησε υπό την επήρεια μέθης ότι μπορεί να απομακρύνει έναν αλιγάτορα από τη μέση του δρόμου, σηκώνοντας τον με τα χέρια του! Ο νεαρός κατέληξε στο νοσοκομείο με 80 ράμματα στα χέρια ενώ οι γιατροί λένε πως πρόκειται για θαύμα που το επικίνδυνο ερπετό δεν του τα έκοψε.

Όπως έγινε γνωστό, το περιστατικό σημειώθηκε πρόσφατα, όταν ο Γκλεν Μπόνιν μαζί με δύο φίλους του, οδηγούσε νότια του Σούλφουρ και διαπίστωσε ότι ένας αλιγάτορας έκλεινε το δρόμο τους. Με τη βοήθεια της… μπύρας που είχαν καταναλώσει, οι νεαροί σκέφτηκαν πως η λύση ήταν απλή και ότι για να μετακινήσουν το άγριο ζώο αρκούσε να του ρίξουν κάτι στα μάτια και να το τραβήξουν μακριά από την άσφαλτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, ο πιο θαρραλέος έβγαλε την μπλούζα του και την πέταξε στα μάτια του αλιγάτορα. Στη συνέχεια μαζί με τους φίλους του προσπάθησαν να τον βγάλουν από το δρόμο. Ο αλιγάτορας όπως ήταν φυσικό χρησιμοποίησε τα δόντια του για να αμυνθεί και το αποτέλεσμα ήταν ο Μπόνιν να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό απαθανάτισε μία γυναίκα με το κινητό της και έτσι τα στιγμιότυπα έχουν κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης