Με πτήση από το Ντουμπάι έφτασε τη Δευτέρα στο Βελιγράδι ο Σέρβος άσος του τένις Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά την απέλασή του από την Αυστραλία, έπειτα από τη δικαστική απόφαση για τον μη εμβολιασμό του κατά του Covid-19.

Στο αεροδρόμιο τον περίμεναν δεκάδες πολίτες, οι οποίοι τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα. O υπ’ αριθμόν ένα τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη είχε φτάσει στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι στις 05:32 (τοπική ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εγκατέλειψε τη Μελβούρνη, μαζί με την ομάδα των προπονητών του, χθες στις 22:51 (στις 13:51 ώρα Ελλάδος).

Μεγάλο ήταν και το ενδιαφέρον των ΜΜΕ από όλο τον κόσμο που περίμεναν να καταγράψουν την στιγμή της άφιξης του Νόβακ και ενδεχομένως κάποιες δηλώσεις του. Όλοι, ωστόσο, απογοητεύτηκαν αφού ο Τζόκοβιτς δεν εμφανίστηκε και εγκατέλειψε το αεροδρόμιο από κάποια άλλη έξοδο χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Η μητέρα του Ντίανα δήλωσε στο σερβικό πρακτορείο ειδήσεων Tanjug ότι ο Νόβακ θα μείνει στο Βελιγράδι μόνο μερικές ημέρες και δεν θα κάνει καμία δήλωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα σερβικά ΜΜΕ εικάζουν ότι στη συνέχεια θα μεταβεί στην Μαρβέγια της Ισπανίας, όπου έχει σπίτι, για να μπορέσει να ξεκουραστεί και ενδεχομένως να λάβει αποφάσεις που θα καθορίσουν την καριέρα του.

Εν τω μεταξύ, η απόφαση σήμερα της γαλλικής κυβέρνησης να μην επιτρέψει την συμμετοχή μη αθλητών σε διοργανώσεις προκάλεσε ανησυχία στους οπαδούς του Νόλε, αφού του φράζει τον δρόμο για συμμετοχή στο Roland Garros 2022. Αθλητικοί αναλυτές στη Σερβία επισημαίνουν ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς κινδυνεύει να βρεθεί εκτός όλων των ATP τουρνουά, εάν δεν αποφασίσει να εμβολιαστεί.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης