Μαύρα ρωσικά λεφτά στη Χίλαρι

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018, 20:52
Μαύρα ρωσικά λεφτά στη Χίλαρι
Σε μια πρωτοφανή αποκάλυψη για τα διπλωματικά δεδομένα, που προκαλεί ήδη τριγμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες, προχώρησε ο Βλ. Πούτιν κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο πρόεδρος Πούτιν χρησιμοποιώντας στοιχεία από ανακριτικό υλικό, που έχει στα χέρια της η ρωσική ομοσπονδία, αποκάλυψε ότι «μαύρα λεφτά» ύψους 1,5 δισ. δολαρίων μεταφέρθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες και 400 εκατομμύρια από αυτά κατευθύνθηκαν στον προεκλογικό αγώνα της υποψήφιας προέδρου των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον.

Ποτέ στην ιστορία ηγέτης ξένης χώρας δεν παρενέβη στις εκλογές άλλης ηγέτιδας χώρας κάνοντας μια τέτοιου μεγέθους και σοβαρότητας αποκάλυψη από ένα επίσημο βήμα και παρουσία του προέδρου που συμμετείχε στις συγκεκριμένες εκλογές.«Κατά τα στοιχεία της ανάκρισής μας η ομάδα των εταίρων του κυρίου Μπράουν με παράνομο τρόπο κέρδισαν στη Ρωσία παραπάνω από 1,5 δισ.» είπε ο Βλ. Πούτιν κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Αμερικανό ομόλογό του.Ο Πούτιν αποκάλυψε ότι «μαύρα λεφτά» ύψους 1,5 δισ. δολαρίων μεταφέρθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες

«Δεν πλήρωσαν φόρους ούτε στη Ρωσία, ούτε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ωστόσο μετέφεραν αυτά τα χρήματα στις ΗΠΑ και χρησιμοποίησαν 400 εκατομμύρια δολάρια για την προεκλογική καμπάνια της κυρίας Κλίντον. Είναι τα επίσημα στοιχεία που παρουσιάζονται στις εκθέσεις» τόνισε ο πρόεδρος της Ρωσίας και πρόσθεσε:

«Το έκαναν επίσημα ωστόσο έλαβαν τα χρήματα παράνομα. Και έχουμε κάποιες πληροφορίες ότι ορισμένοι συνεργάτες των υπηρεσιών υποστήριξαν με παράνομο τρόπο αυτές τις συναλλαγές».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση του Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος ουσιαστικά… δεν αντιδρά. Ακούει την αποκάλυψη του Βλαντίμιρ Πούτιν δείχνοντας να είναι ενήμερος εκ των προτέρων αλλά αποφεύγει οποιοδήποτε σχόλιο ή τοποθέτηση, ακόμη και οποιαδήποτε αντίδραση.

Απόσπασμα από τις δηλώσεις του Βλ. Πούτιν:


Διαβάστε επίσης: Πούτιν - Τραμπ: "Ο κόσμος αλλάζει"

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018, 21:26