Ο Παουλίνο Λι, 16 ετών, αγνοείτο από τις 18 Νοεμβρίου. Την Παρασκευή, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν στις όχθες του ποταμού Μέριμακ, στο Λόρενς της Μασαχουσέτης το κεφάλι του εφήβου, το ακέφαλο σώμα του οποίου είχε βρεθεί στην περιοχή την προηγούμενη μέρα, με την οικογένεια του αγοριού να προσεύχεται να μην ήταν το σώμα αυτό όπως έλεγαν, του «δικού μας Lee».

«Οι γονείς του είναι συντετριμμένοι. Όλα γύρω τους δείχνουν ότι κατέρρευσαν», δήλωσε η εκπρόσωπος της οικογένειας Λινέτ Πέρεζ, έξω από το σπίτι των γονέων του θύματος, το απόγευμα της Παρασκευής και εξηγεί: «Ακόμα είχαν την ελπίδα ότι μπορούσε να μην είναι ο Lee»…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον 16χρονο Βιλόρια Παουλίνο Λι, τον είχαν δει για τελευταία φορά να φεύγει από το σπίτι της γιαγιάς του στο ποτάμι με ένα άλλο αγόρι, το οποίο είχε επισκεφθεί μόνο μία φορά το σπίτι της οικογένειας.

«Ήμουν τόσο κοντά του» είπε ο φίλος του Shantel Hidalgo. «Ήταν ένα καταπληκτικό παιδί. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη σ ‘αυτόν»…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οικογένεια και οι φίλοι του Λι, αναρωτιούνται πως ένας άνθρωπος θα μπορούσε να διαπράξει έναν τέτοιο φρικιαστικό φόνο.

Το κεφάλι του νεαρού βρήκε μία κυρία που είχε βγάλει βόλτα το σκύλο της και ειδοποίησε την άμεση δράση.

Το γραφείο του εισαγγελέα του Essex County, επιβεβαίωσε την Παρασκευή ότι η ταυτότητα του σώματος που βρέθηκε στο Lawrence είναι του 16χρονου Παουλίνο. Το αγόρι έλειπε από το σπίτι του για δύο εβδομάδες.

Ο φρικιαστικός θάνατος του εφήβου αποτελεί μυστήριο μέχρι και σήμερα. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών χωρίς προς το παρόν να έχουν αποδώσει καρπούς.

Επιμέλεια: Φάνης Επιτροπάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης