Μανχάταν: Οικιακή βοηθός εγκλωβίστηκε δύο μέρες στο ασανσέρ του σπιτιού του δισεκατομμυριούχου εργοδότη της

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019, 11:46
Μανχάταν: Οικιακή βοηθός εγκλωβίστηκε δύο μέρες στο ασανσέρ του σπιτιού του δισεκατομμυριούχου εργοδότη της
Μια οικιακή βοηθός διασώθηκε, αφού πέρασε ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο εγκλωβισμένη μέσα στον ανελκυστήρα του σπιτιού του δισεκατομμυριούχου εργοδότη της, ανακοίνωσαν οι Αρχές.

Η 53χρονη Μαρίτες Φορταλίζα μπήκε μέσα στον ανελκυστήρα του σπιτιού του επενδυτικού τραπεζίτη εργοδότη της Γουόρεν Στίβενς, στο Μανχάταν, το απόγευμα της Παρασκευής.

Η πυροσβεστική υπηρεσία δέχτηκε επείγουσα κλήση στις 10.00 (τοπική ώρα) το πρωί της Δευτέρας και έσπευσε για τον απεγκλωβισμό της.

Η γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου αναρρώνει.Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς της, η Φορταλίζα ήταν αφυδατωμένη, αλλά νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο ιατρικό κέντρο Weill Cornell.

Έχει διατελέσει «ένα πολύτιμο μέλος της ευρύτερης οικογένειας του Στίβενς επί 18 χρόνια» και ένα μέλος της οικογένειας Στίβενς τη συνόδευσε στο νοσοκομείο.

Ο Στίβενς είναι επικεφαλής της επενδυτικής τράπεζας Stephens Inc, η οποία εδρεύει στο Λιτλ Ροκ του Άρκανσο.

Σύμφωνα με τις Αρχές, η Φορταλίζα εγκλωβίστηκε μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου ορόφου της οικίας που βρίσκεται κοντά στο Σέντραλ Παρκ.

Η οικογένεια Στίβενς απουσίαζε για το Σαββατοκύριακο και δεν υπήρχε κανένας στο σπίτι όσο εργαζόταν η οικιακή βοηθός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «New York Times», μέχρι να επιθεωρηθεί ο ανελκυστήρας, οι αρμόδιες υπηρεσίες έκριναν ότι έχει σημειωθεί παράβαση στο κτήριο, ενώ διεξάγεται έρευνα για το περιστατικό.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019, 11:46