Ανεξήγητη παραμένει η υπόθεση μίας οικογένειας από το Springville της Γιούτα. Οι δύο γονείς και τρία από τα παιδιά τους βρέθηκαν, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, νεκροί στο σπίτι τους, περίπου 72 χλμ. νότια του Salt Lake City. Η προκαταρκτική νεκροψία δεν δείχνει τραύματα από πυροβολισμούς, μαχαιριές ή άλλες προφανείς αιτίες θανάτου.

Μυστήριο με τον θάνατο οικογένειας στη Γιούτα των ΗΠΑΤα πτώματα αναγνωρίστηκαν την Κυριακή ως ο Benjamin Strack, 37 ετών, η 36χρονη σύζυγός του Kristi και τρία από τα παιδιά τους, ο 14χρονος Benson, η 12χρονη Emery και ο 11χρονος Zion. Σύμφωνα με τον υπαρχηγό της αστυνομίας, Dave Caron, η αιτία θανάτου δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί. Οι αστυνομικοί ελπίζουν να πάρουν πιο ξεκάθαρες απαντήσεις από τα αποτελέσματα της ανάλυσης αίματος.

Οι πυροσβέστες δεν βρήκαν μονοξείδιο του άνθρακα κατά τη διάρκεια ελέγχου στον αέρα. Ωστόσο, καθώς και οι δύο πόρτες του σπιτιού ήταν ανοιχτές, όταν έφτασαν οι Αρχές, υπάρχει πιθανότητα το αέριο να πρόλαβε να διαφύγει στην ατμόσφαιρα, και να είναι τελικά αυτό που προκάλεσε τον θάνατο πέντε ατόμων. Ο υπαρχηγός Caron δεν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο, ωστόσο δηλώνει πως η έρευνα στους χώρους του σπιτιού δεν έδωσε κανένα στοιχείο βίαιης μάχης και τραυματισμών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα πτώματα εντοπίστηκαν από τον μεγαλύτερο γιο της οικογένειας στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού, λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ του Σαββάτου. Ο γιος έφτασε στο σπίτι αναζητώντας τους γονείς τους, μιας και δεν είχε καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί τους. Η Αστυνομία δηλώνει πως θα ερευνήσει την υπόθεση σε βάθος μέχρι την εξιχνίασή της.

Επιμέλεια: Κωσταντίνα Βλαχουτσάκου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης