Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδεται η δολοφονία του 39χρονου επιχειρηματία από την Κύπρο, Μιχάλη Αναστασίου, το πτώμα του οποίου βρέθηκε πριν λίγες ημέρες σε φλεγόμενο αυτοκίνητο στη περιοχή Ξυλοφάγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θύμα είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με ονόματα του υποκόσμουTο θύμα (σ.σ.: ξάδερφος της τραγουδίστριας Ελευθερίας Ελευθερίου) είχε ανοικτούς λογαριασμούς με ηχηρά ονόματα του υποκόσμου, εναντίον των οποίων στρέφονται αυτή τη στιγμή οι έρευνες των κυπριακών Αρχών και της αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων.

Η τραγωδία σημειώθηκε την Παρασκευή της 15ης Μαΐου. Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 21.30 το βρύδυ, όταν στην αστυνομία έφτασε η πληροφορία ότι όχημα φλεγόταν σε ανοικτό χώρο στην αερογέφυρα κοντά στην έξοδο Ξυλοφάγου.

Στη σκηνή ανταποκρίθηκαν, σύμφωνα με το Cyprus times, τρία οχήματα της Πυροσβεστικής και των Βρετανικών Βάσεων και κατά τη διαδικασία κατάσβεσης της φωτιάς, διαπιστώθηκε ότι εντός του αυτοκινήτου υπήρχε απανθρακωμένο πτώμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως στη σκηνή κλήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων όπου διενήργησαν έρευνες και διαπίστωσαν ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Ο τόπος του εγκλήματος

Aριστερά: Το θύμα, Δεξιά: Η τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι το όχημα ανήκε στην 70χρονη μητέρα του θύματος ενώ η πόρτα του συνοδηγού βρέθηκε ανοικτή. Όπως όλα δείχνουν, φαίνεται ότι οι δράστες έκλεισαν ραντεβού θανάτου με το θύμα: Αφού το δολοφόνησαν εν ψυχρώ, στη συνέχεια πυρπόλησαν το όχημα του και τράπηκαν σε φυγή.

Πυροβολήθηκε από κοντινή απόσταση

Κατά τη νεκροψία που διενεργήθηκε χθες στη σορό του 39χρονου, διαπιστώθηκε ότι δέχθηκε πυροβολισμό από πολύ κοντινή απόσταση από την πλευρά του συνοδηγού, πιθανώς από άτομο που είτε καθόταν στο αυτοκίνητο είτε άνοιξε την πόρτα και τον πυροβόλησε.

Ο πυροβολισμός που έπληξε το θύμα στο στήθος και στο κεφάλι προήλθε μάλλον από πιστόλι.

Είχε απασχολήσει τις Αρχές

Ο 39χρονος Μιχάλης Αναστασίου Σιάλος, γνωστός στην επαρχία Αμμοχώστου και ως «Μάικ», είχε απασχολήσει την αστυνομία επανειλημμένα, ενώ εξέτισε πριν από μια δεκαετία περίπου ποινή φυλάκισης στις φυλακές Κορυδαλλού στην Ελλάδα, για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών.

Σημειώνεται ότι ο Σιάλος είχε γλυτώσει από δολοφονική απόπειρα που έγινε εναντίον του έξω από λέσχη στη Ξυλοφάγου, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα του 2013.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης