Σε επιδημία των εμβολιασμένων και όχι όσων δεν έχουν κάνει ακόμα το εμβόλιο έχει μετατραπεί ο Covid-19 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα δεδομένα από το Ηνωμένο Βασίλειο, το ποσοστό μόλυνσης με Covid είναι πλέον υψηλότερο ανάμεσα στους εμβολιασμένους απ’ ό,τι ανάμεσα στους μη εμβολιασμένους, σε όλα τα ηλικιακά γκρουπ άνω των 30. Πρόκειται προφανώς για μια επιδημία των εμβολιασμένων, όχι των μη εμβολιασμένων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, οι μετρήσεις χειροτερεύουν για τους εμβολιασμένους κάθε εβδομάδα, καθώς το ποσοστό μολύνσεων αρχίζει να επεκτείνεται και σε μικρότερες ηλικίες. Όπως αναφέρει ο ιστότοπος thegatewaypundit.com, πρέπει «να σημειωθεί ότι οι κάτω των 18 είναι κατά κύριο λόγο μη εμβολιασμένοι και οι μαθητές υπόκεινται σε αυστηρό έλεγχο, ειδικά αν δεν έχουν εμβολιαστεί. Οι ίδιοι διαχωρισμοί στα πανεπιστήμια προκαλούν ορισμένα πολύ μεροληπτικά δεδομένα, ως αποτέλεσμα. Είναι μια επιδημία των τεστ, με υπερευαίσθητα PCR, όχι μια πανδημία των παιδιών. Βέβαια, ένα παιδί είναι πιο πιθανό να πεθάνει σε αυτοκινητικό δυστύχημα ή να πνιγεί, παρά να χάσει τη ζωή του από τον κορωνοϊό».

Μπορείτε να δείτε την έκθεση των βρετανικών υγειονομικών αρχών εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης